Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Gæstebog

Oplevelser, historier, ændringsforslag etc. modtages gerne.

Når du/I har overnattet i Plads til liv lejren, vil vi da meget gerne, at I deler jeres oplevelser. Gode tips og ændringsforslag er også meget velkomne.
Hvis I har en sjov historie er den også mere en velkommen.

 

 DSC 4072

3 KOMMENTARER

Skriv din kommentar
Kære låneansøgere. Er du i økonomiske vanskeligheder? Vil du starte din egen virksomhed? Dette lånefirma blev etableret menneskerettighedsorganisationer over hele verden med det eneste formål at hjælpe de fattige og mennesker med økonomiske vanskeligheder i livet. Hvis du vil ansøge om et lån, så kom tilbage til os med nedenstående e-mail-adresse: elenanino0007@gmail.com Navn: Påkrævet lånebeløb: Lånetid: Mobilnummer: Tak og Gud velsigne TILLID Elena
Skrevet d. 07. februar 2020 kl. 16:18 af Elena fra elenanino0007@gmail.com
Mange tak for lån af området og shelter. Klassen med forældre har haft en super hyggelig aften og nat hvor friluftsformen blev testet med foliebakkemad over bål med masser af grøntsager og pølser, snobrød og selvfølgelig skumfiduser og popcorn. Der var fuld gas på ungerne og de nød det fantastiske område hvor de nærmest kan aktivere sig selv uden problemer. Tak for lån af alle facilitaterne og vi kan kun varmt anbefale området til andre Venlig hilsen 2 årgang med forældre på Nordre skole
Skrevet d. 13. juni 2015 kl. 11:07 af Annette fra Ikast
Tusind tak for lån af jeres shelters. Vi har nydt en overnatning ved søen med bål, bådmandskaber, popcorn og skumfiduser i lange baner ;-) Ungerne har forsøgt at fange fisk i søen, uden det store held, der blev hugget brænde til den store guldmedalje, kort sagt en og skær hygge. Vi blev vækket tidligt af en hane som forsøgte sig med et forkølet kykliky, og et par fasaner som legede på taget af shelteren. Vi kan kun varmt anbefale at overnatte i shelteren ved Lægdsgård, hvor alt hvad vi skulle bruge af div. Faciliteter var lige ved hånden, så tak for lån :-)
Skrevet d. 12. august 2013 kl. 19:04 af Trine fra Ikast

SKRIV DIN KOMMENTAR

Skriv teksten i boksen herunder

captha billede
Du mangler at udfylde et obligatorisk felt!

Daginstitutionen Lægdsgård
Lægdsgårdsvej 3  -  7430 Ikast
Tlf. 99 60 48 70  -  EAN: 5798005570844